Benim Davetiye Sözleri Başlarken Çalışmak

Wiki Article



Dirimımız da çeşitli bir heyecan evetşarken, dirlik yürekin yeni bir kapı aralarken.. Siz ömre bedel dostlarımızı nikah törenimiz bile kanatımızda görmekten mutluluk duyacağız…

Yaşama üstüne ne varsa her anında müşterek olmaya karar verdik. Bu yineı olmayan günde, bizlerle beraber olmanız bizlere ayrı bir saadet verecektir.

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren iki gencin trajikomik tezevvüç hikayesi. Sakın kaçırmayın!

Beraberliğimizi daimî yapmak için sevgimizi sonsuzluğa taşıyacağımız bugünde mutluluğumuzu sizinle paylaşmaktan onur duyarız.

Geleceğe essah atacağımız bu ilk kademı beraberce yürümek ve mutluluğu parsellemek üzere sizlerle omuz omuza olmaktan mut duyarız.

Onca yıldır “Ne vakit evleneceksiniz?” sorularına seçenek cevaplar bulmaktan yorulduğumuz dâhilin evleniyor ve evliliğin ilk aşaması olan nişan törenimize hepinizi bekliyoruz.

şayet farklı seçiminı ortaya vazetmek, davetiyeni okuyan yakınlarını ilk andan etkilemek istiyorsan bu metinler arasından intihap yapabilirsin. Buyursunlar:

Birbirimize duyduğumuz saygı ve sevim ile bahtiyar bir yuvanın temelini attık. Bu önemli hasetmüzde sevincimizi ve mutluluğumuzu paylaştıynet sizleri bile bekliyoruz… …

Tanrı’ın emrini, Peygamberimizin kavlini namına getireceğimiz en özel günümüzde siz bile mutluluğumuza ve yeni yaşamımıza adım attığımız esas müşterek başlamak gerek misiniz?”

Davetiyem düz yazgısı da kesik olsun diyorsanız tam aradığınız sayfadasınız. Elkızı elden ilk sıralardan itibaren 2020 ve 2021 senelerı içinde sizler ciğerin oluşturduğumuz nişan kartları ile ilişkin en leziz, anlamlı davetiye sözlerini incelemeye sarrafiyelayın.

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından mutluluk duyan 2 ocak. Hakeza bir ongunluk tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten kâm duyarız.

Onca yıldır ne hengâm evleneceksiniz sorularına alternatif cevaplar bulmaktan yorulduğumuz midein evleniyor ve sizi dört gözle beklediğiniz nikahımıza davet ediyoruz.

Geleceğe mevsuk atacakları bu ilk hamleı beraberce yürümek ve mutluluğu Davetiye Sözleri kırışmak üzere sizlerle omuz omuza olmaktan bahtiyarlık duyarlar.

“SEVGİLİ! Sen benim en örtülü sadakatim ve cehennemle arama takım olacak en tatlı yaşmsın! Sen benim solumda saklı secdedeki duamsın sen benim kalbimin en mahrem cenahı Rabbimin ödülı ve en leziz coşkunlukımsın! Kâinat gitse bile dava! SEN BANA KALANSIN.”

Report this wiki page