Düşünceler Hakkında Bilmek Davetiye Sözleri

Wiki Article



Davetiyelerin paket ve ambalajının hazırlanması dikkatli bir şekilde örgülmaktadır. Davetiyeler 100 adetlik desteler halinde özenle poşetlenip kargo’da deforme olmamaları karınin stabil bir şekilde paketlenmektedir.

ziz ve celil olan Tanrı nezdinde evlilikten elan yalabık ve maliyetli bir yapı düz yazı edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

Bir ömür sürmesini istediğimiz bu mutluluğumuzun kafalangıcında siz ömre bedel dostlarımızı da tarafımızda görmekten şeref duyarız.

Dirimımızın en körpe gününü siz dostlarımızla da paylaşmak istiyoruz… Nişan törenimize gelmiş olarak bizi onurlandıracaksınız…

Mut paylaşmaksa şayet, dirlikı onla benimsemek her şeye değer. Siz de bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz?

Her şey kandırıcı olacak diyerek başlamış olan hikayemizde; payansız saadet karınin atmış olduğumuz ilk girişimımız olan nişan törenimizde, siz saygınlık misafirlerimizi aramızda görmekten devlet duyarız.

Gölgesinde mevsimler boyu oturduğumuz,Cümle yönetim ele vererek hayaller kurduğumuz,O ağkötün kızılı geçekırlıyor musun?

Beraberliklerini kadimî yapmak ve sevgilerini sonsuzluğa duymak muhtevain mutluluklarını sizinle onaylamak istiyorlar.

Ihtimal bile ilk zamanlar bizim yürekin bir hayaldi… şimdi ise hayalimizi gerçekleştiriyoruz. Siz dostlarımızı bu hayalimiz de yer almanızı istiyoruz…

• Bu izdivacı mümkün kılan Tanrı'a hamd ile Allah rızası ve sünnet-i seniyye üzere kuracağımız yuvanın saksılangıcı olarak düzen ettiğimiz düğün merasimine hayırlı ve dualarınızla yan yana teşrifiniz'den feyiz duyacağız.

Birbirini seven ve evlenmeye hüküm veren iki gencin trajikomik muta nikâhı hikayesi. Bu hikayeyi sizlerle baş başa eğlenceye çevirmek dileğiyle…

Sen benim; her şeye rağmenim, asla pes etmeyişim, başımı öne eğmeyişim ve ümidimi yitirmeyişimsin ve geleceğe selim atacakları Bu ilk kademı beraberce yürümek Ve mutluluğu üleşmek üzere Sizlerle alay malay olmaktan mutluluk duyarlar ve mutluluklarını sizinle paylaşmaktan şeref duyarlar?”

• Yeni bir hayata “Merhaba” Davetiye Sözleri derken siz dostlarımızla müşterek olmaktan feyiz duyacağız.

Yönetim ele tutuşarak gittiğimiz bu saadet yolculuğuna veda etme dönemı geldiğini görüyoruz. Veda ediyoruz bekarlığın

Report this wiki page