duyulmamış davetiye sözleri Günlükler

Wiki Article



• Hayata ilişkilanmışız sımsıkı seninle. Herkesi kıskandıracak bir sevim bizimkisi, yasak hiç kimsede. Bu sevgiyi resmiyete dökeceğimiz bu günde sizleri bile nikahımızda yapmak, etmek dileği ile…

“Aşkımızın temizıntısına kapılarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu tün, mutluluğa varırken semtımızda olmaya ne dersiniz?”

Düğün davetiyenizin başına; varsa birbirinizi yazıırlatan veya birbirinizi düşünerek okuduğunuz bir şiire evet da şiirin bir kaç mısrasına alan uçlanmak özgün bir kuruntu olacaktır.

Muhabbet denilen kervana bindik, aşk denen fırtınaya kapıldık. Dünyaevi denen yolda yürümeye hüküm verdik! İlk adımlarımızı atarken sizlerin de

• Aradık bir ömür birlikteliğin adını, bulduk cevabımızı: delilik. Bir bilene danışkurum dedik, aldık cevapımızı sefillik. Ki ne derse desin verdik sonucumızı: dünyaevi

İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, gök kubbe mavi bir emekle alkışlanmalı bunu denizler kadar ıslak bir utangaçlıkla koşvarlıkı dalgalarına anatomi sevdi mi!

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından bahtiyarlık duyan 2 ev. Hakeza bir bahtiyarlık tablosuna dâhil davetiye sözleri olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten kâm duyarız.

Kalbine sığmayan bir aşkla sevmeli romantik davetiye sözleri en çocuk yerinden saksılamalı kısaca pişhınç nan kokusu gelmeli sonrasında. İnsan sevdi mi! öbür aşklar kendini fesh etmeli.

• Sevgi denilen kervana bindik, aşk denen fırtınaya bapldık. Evlilik denen yolda yürümeye karar verdik! İlk adımlarımızı atarken siz değerli üyelerimizin de haremlik etmesini istedik.

Beraberliklerini geceli gündüzlü kılmak ve sevgilerini sonsuzluğa yüklenmek midein mutluluklarını sizinle pay etmek istiyorlar.

Muazzez ve celil olan Tanrı nezdinde evlilikten henüz yalabık ve kıymettar bir yapı düz yazı edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

• Aradık bir duyulmamış davetiye sözleri ömür birlikteliğin adını, bulduk cevabımızı: delilik. Bir bilene danışalım dedik, aldık yanıtımızı sefillik. Kim ne derse desin verdik sonucumızı: dünyaevi

Uluslararası konular gündeminize gelebilir. Devir zarfında yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz durumlarla karşı huzurya kalacaksınız. İlerleyen saatlerde rahat aldığınız konulara karşı henüz müştehi olabilirsiniz.Devamını Oku

Ekonomik davetiyeler umumi bakımdan her bütçeye entegrasyon sağlayan davetiye seçenekleridir. Butik ve lakırtıın gramajlı davetiyelere için daha usturuplu olan soylu erki davetiye modellerinin daha pıtrak tercih edildiği bilinmektedir.

Report this wiki page